thressundin

as long as you're still burning bright

trettioförsta december 2011

Kategori: Allmänt

God morgon.

Ligger i sängen och drar men ska strax hoppa i duschen. Om två timmar ska jag träffa vännerna och handla inför ikväll, det kommer bli awesome! Höhö.

Vill bara säga att det blev en dubbel visning av tårtorna jag gjort igår, men det gör väl inget? Så fina som dom va.. :)

Och gott nytt på er allesammans!

trettionde december 2011 - tårta 2

Kategori: Allmänt

trettionde december 2011 - tårta 1

Kategori: Allmänt

trettionde december 2011 - kalajs

Kategori: Allmänt

Hellu!

Kalaset är klart sen någon timme tillbaka och enda sedan sista gäst lämnade så har jag spelat "just dance", ett Wii spel jag fick låna av min kusin. Sjukt kul!

Svettas som om jag stog vid solen, men vilken träning man får.. ;) hehe!

Ska strax hoppa i säng och ladda inför morgondagen, det lär behövas!

Puss

trettionde december 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Har ganska fullt upp inför 18 och 53- års kalas ikväll. Men jag hinner faktiskt skriva lite grann!

Har hackat grönsaker hela morgonen och ska börja städa rummet ännu en gång, inte mycket kvar nu! :)

Tog mig lite kaffe i min finfina mugg :)

tjugonionde december 2011

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt och åkte till Domus med mammi, där handlades det jätte mycket inför kalajs imorgon. Sedan följde jag med när hon klippte sig.

Kom hem och plockade ytterst lite på rummet och sedan kom moster och min syster hit så vi fikade litegrann. Fick sen skjuts till hannis där vi två och sofia planerade lite inför nyår.

Sist åkte vi på träning - vilken innehåll mycket fys! Men det känns skönt nu efteråt. Ska hoppa in i duschen nu och kanske plocka lite mer, blir fullt upp imorgon! Tjaoo

tjugoåttonde december 2011

Kategori: Allmänt

Hej.

Ligger i sängen med en ond tå och lite blåmärken här och var, inte skönt alls. Däremot var det skönt att få spela lite fotboll i tisdags med både herrarna och oss själva - det var en slags turnering som vi i det gröna laget tog hem! :) Innan dess så spenderade jag dagen med lillkusinen klara och det blev mycket gjort. :)

Idag däremot var jag i Karlstad med Hanna och min syster Emma. Hittade lite få saker på rean som jag, trots priset, inte köpte. Istället fick ett par svarta jeans och en skinnjacka följa med hem, askalas! :)

dags att sova nu, mammi fyller år imorgon och hon ska grattas. Vi ska också inhandla stuffs till kalaset på fredag och sen ska jag träffa tjejerna och planera nyår. :) natti!

tjugosjätte december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu! :)

Ligger i sängen och kikar på "på rymmen med Pippi Långstrump", när jag egentligen borde göra mig iordning. Ska ha julafton med pappas sida av släkten - kommer bli kul. :) Vi ska prova på irländsk jul och det är ju helt klart något nytt. :)

Vi hörs kanske senare! :)

tjugotredje december 2011

Kategori: Allmänt

Hej. Har rent ut sagt haft det ganska fullt upp idag, men alla julklappar är inslagna och pyntade så jag får vara nöjd! :)

Jag och min syster fick också en varsin tidig julklapp - en onepiece. :) visste dock om den, men förväntade mig den inte förrän julafton men mamma och pappa ville att vi skulle mysa i stil såhär dagen innan. :)

Gosi! Puss

tjugoandra december 2011

Kategori: Bilder 2011



Hej och hallå!

Äntligen har jag lov, och usch vad efterlängtat det har varit! Som ni kanske har märkt så har jag varit ganska stressad nu på senaste tiden, framförallt när det gäller skolan. Och jag kan säga att lovet hade passat bra för ca 3 veckor sedan..

Dagen började iallafall med att samlas tillsammans med EL2 och så blev vi indelade i sex lag med en massa frågesport - mest med musik som frågor. Sedan gick vi till aulan där hela skolan trängde sig in, och vi är ca 800 elever eller något på Karlberg så det blev en aning trångt för de som inte fick sittplats. Hah! Lyssnade på solister och kören, sedan pratade rektorn litegrann och tillsist slutade vi.

När jag kom hem ifrån Åmål så gick jag med mamma och Emma på stan då mamma skulle köpa något till sig själv och sedan tog vi oss en fika på Holgers, kändes som gamla tider faktiskt. :) Snön fall som bara den under fikan också så känslan ökade ännu mer! :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, skriva lite julkort åt mamma kanske? Eller typ nada. - Det låt bra!

tjugoförsta december 2011

Kategori: Bilder 2011


bild från google på Sareks nationalpark.

Hej på er!

Har just precis gjort klart ekoturism-uppgiften, och för att vara gjord i word 2003 så ser den helt okej ut - iallafall enligt mamma! :) Höhö.

Ska bara skriva lite på den sista uppgiften och sen är jag klar, det ska bli mäkta skönt att äntligen kunna säga att man är fri från läxor i några veckor framöver. Imorgon är det lov och jag går i skolan till klockan 11 och sen blir det hemåt och fixa med sådant jag velat gjort för längesedan men som inte blivit av. Hehe, bra tajmat med lov här. ;)

Puss

tjugonde december 2011 - hungrig

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Sitter vid köksbordet efter en långtråkig promenad hem, blö. Fixade även lite bacon och spagetthi till mig själv jämt nyss men är fortfarande sjukligt hungrig, det kan väl inte vara bra eller? Hm, ostomelett lockar mycket men vet faktiskt inte om jag orkar ställa mig och göra det nu. Har lite brottom så att säga.

Ska ju som jag nämnde igår, iväg på en julkonsert i Åmål och innan dess ska jag ha gjort klart ekoturism och en inlämmningsuppgift i sammhällskunskap. Åhja!

Puss

tjugonde december 2011 - new years eve dress

Kategori: Inköp


Klickade hem denna klänning igår kväll mitt upp i allt plugg - och jag är nöjd.

Den ska vara med hallonrosa i verkligheten, om det stämmer återstår ju att
se, men vi kan ju hoppas. Vore tråkigt att fira in 2012 och 18årsdagen i en röd
klänning liksom!

Idag är jag förövrigt inte så aktiv på bloggen, har skolan att greja med och sen
vid 7 ska jag iväg med Soppi på julkonsert i Åmål så blir borta resten av kvällen.

Vi hörs nog på onsdag skulle jag tro, Puss!

nittonde december 2011 - det går framåt

Kategori: Allmänt

hellu.

Har skrivit klart en uppgift, gick inte så jätte snabbt.. Men den är klar och det är huvudsaken. Nu ska jag renskriva uppgift två och sedan kan jag äntligen börja på inlämningen om ekoturism - inte alls lika skoj.

Det är i dessa lägen man önskar att man inte hade somnat där när man kom hem efter skolan, trots att jag åkte hem tidigare pga att jag mådde illa. Nååja, jag får helt enkelt skylla mig själv! Nu ska jag dock sätta igång här, imorgon finns ingen tid till att greja med detta, ska på julkonsert med Sophie. :)

Kramis!

nittonde december 2011

Kategori: Allmänt



Hej och hallå.

Jag sitter här i min ensamhet och ska strax börja göra klart tre inlämningsuppgifter,
två av dem är redan handskrivna så de är inte så mycket mer än att skriva över på
datorn - den andra skall jag göra helt från grunden nu.

Helgen var förövrigt helbra med kanonmänniskor, fått mig ett rejält bra gäng med
vänner. Vi firade min bästa vän Hanna i lördags och damn vad vi dansade. Hehehe.
Sen igår så tränades det och ett litet möte efter det. Sedan åkte jag och Hannis hem
till mig där det packades och efter det for vi hem till henne.

Där pluggade jag på prov i stort sett hela kvällen, roligt att ha kompisar över sådär
antar jag? Det bjöds på carbonara - som förövrigt är något så sjukligt gott! Och massa
kakor och mumsigt. Drack bl.a thé, vatten, mjölk osv. Toan användes flitigt av oss båda!

Ska börja här, men vi hörs kanske lite senare. Puss!

femtonde december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu.

Har suttit med matte b boken ett bra tag nu. Satte mig direkt när jag kom hem från skolan vilken var runt halv 5, sen åkte jag och tränade i 1 och en halv timme och här är jag igen. Fattar lite, men inte mycket. Blir nog inget vg på detta provet. HELVETE!

Ska fortsätta.. Men ville bara skriva något.

fjortonde december 2011 - sova

Kategori: Allmänt

Hej.

Ska hoppa i säng nu. Eller strax iallafall.. Kanske borde sätta upp håret i en toffs, tvätta bort sminket och läsa igenom provet en gång till, orkar inte. Ska bli sjukt gott att nanna iallafall, vill bara ha helg så att jag kan få slappa liiite iallafall. Äh, vem försöker jag ljuga för? Kommer ha fullt upp i helgen.

Iallafall, powerpointen är nästintill klar! Ska se om Fanny vill lägga till/ändra något imorgon på skolan. Annars får det vara. Jag har verkligen ingen lust att stå framför hela klassen imorgon när jag mår som jag gör just nu, helt trött och stressad. Det märks antagligen på mig också, alla hackar för att retas. :P

Men vi hörs nog till fredagen, imorgon är det matteprov som gäller. Plugga så att ögonen blöder på ett ungefär, får se hur det går.

Fick förresten MVG+ på administrationen, glad tjej!

fjortonde december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Har nyss pluggat litegranna på ett svenskprov vi har imorgon, känns helt okej. Inte jätte svårt faktiskt. Sen har jag laddat ner en ny version av windows live movie maker, hoppas att det finns fler effekter där än den jag hade sedan innan! ;) Ska nämligen greja med en liten presentation jag och Fanny ska göra imorgon.

Har förövrigt bara varit i skolan idag, en dag som ändå vart helt okej. Inte alls lika jobbig som det varit alla andra onsdagar det här läsåret.

Ska käka lite kvällsmat nu, rostade mackor och mjölk, GOTT! Puss

trettonde december 2011

Kategori: Allmänt

Hej!
Har placerat mig vid köksbordet och tänkte göra lite uppgifter. Har matteprov på fredag och svenska prov på torsdag, inte okej - jag är nämligen inte förberedd! Har även en muntlig redovisning på torsdag, och jag har fortfarande inte gjort powerpointen, jobbigt läge.

Började dagen med fika i klassrummet med klassen, jätte mysigt. Sen knödde vi oss in i A-hallen och fick oss bra platser inför luciatåget, som var tusen gånger bättre i år än förra året! Så stolt över min fina vän Hannis som sjöng så fint, och alla andra vänner också såklart, ni var grymma!

Sedan hade jag fotboll från 10.10 till 11.40 och efter det var de lunch. Som sista lektion hade jag praktisk marknadsföring, jag och Johanna satt och kollade på nyårsklänningar men vi hittade inga WOW.

Återkommer snart. :) puss

tolfte december 2011

Kategori: Allmänt

Hej och hallå!

Sitter i min säng, som jag förövrigt bäddade med duntäcke igår, och uj va jag är sugen på att sova! Tyvärr måste jag göra klart den här redovisningen då jag och Fanny ska redovisa för klassen på torsdag. Nåja, gör jag det fort får jag sova sen. ;)

Har förövrigt inte hänt så mycket. Efter tomteträffen i lördags så åkte jag hem till Hannis och fick rygg- och rumpmassage och sen gick jag till en annan kompis och sov där.

Imorn blir det inte heller många knop förutom träning i skolan och lite plugg hemma, skönt men ändå inte. Det är iallafall Lucia imorgon vilket innebär att Hannis fyller 17 och att vi får fika på skolan och slipper 1 och ½ timmes sammhällskunskap A på morgonen. :)

Puss

tionde december 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Suttit i Tegnérhallen hela dagen idag, från 9 till typ halv 8 eller något. Så med stel rygg och ömmande rumpa tar jag mig hem till bästebus hannis och där väntas nyinlärd massage för just rumpa! Gott :D

Puss

åttonde december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu.
Bäddat ner mig i sängen efter en lång dag i buss och på Ullared. Har fått med mig smått och gott hem samt alla julklappar som skulle inhandlas, känns skönt! Hah

Berättar mer om det en annan dag, är astrött så ska sova nu. Lång dag imorgon. Puss

sjunde december 2011 - pluggar

Kategori: Allmänt

Hej och hallå. :)

Sitter vid köksbordet med datorn i högsta hugg, precis som igår. Just nu filar jag på
ett försättsblad sedan är jag äntligen klar med den här nedrans inlämningsuppgiften..

Ska strax kika lite på småföretagande som skall vara inne denna veckan, kommer bli
hektiskt då jag inte fattar något.. Och imorgon har jag inte tid eftersom att jag ska till
Ullared över dagen. Nåja, jag får iallafall shoppa billigt! ;)

Ska fortsätta här, men vi höööörs. Puss!

sjunde december 2011

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och det känns på något vis omöjligt att sova just nu trots att jag är jätte trött.. Kanske beror det på att det är kallt som tusan i mitt rum, eller att det blåser och regnar som bara den ute..? Eller så är det för att jag suttit vid datorn hela eftermiddagen och gjort uppgifter, har en kvar.. Men den gör jag imorn! Iallafall: huvudvärk.

Imorgon blir det ännu mer plugg, noll sugen men det måste göras! Vi får höras. Puss

sjätte december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Har planterat rumpan vid köksbordet med datorn i högsta hugg! Imorgon är det sista dagen för inlämning av kapitel 1-4 i administration, lite stressigt kanske - men jag har inte såå mycket kvar att göra. Har även pluggat in hörlurarna i öronen och lyssnar på Julias jul-lista! Anyway and anyhow, måste väl ta att sötta igång här.

Puss

fjärde december 2011 - mår bättre

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Mår en aning bättre, och det känns ju bra. Skulle vara mäkta skönt om huvudvärken (som jag hade innan hjärnskakningen, som sen blev värre pga den) kunde försvinna helt och hållet, åtminstone under torsdagen då jag ska till Ullared med hannis m.f! Ska bli kul. :)

Beck börjar nu igen, så hejdå :)

fjärde december 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Det är andra advent och bara tjugo dagar kvar till julafton, tiden går verkligen fort!

Ligger i soffan och kikar på awkward, som jag sett hur många gånger som helst nu. But you gotta love it ;)

Blir inte många knop idag, huvudet känns lättare men inte tillräckligt bra för att träna och göra massa andra saker!

Talk to you later. Pyss

tredje december 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Först och främst, knasigt det kan bli ibland.. Ska självklart stå andra december 2011 i förra inlägget, inte första!

Ligger iallafall i sängen, där jag spenderat hela min dag. Under natten och morgonen har jag inte kunnat sova då huvudet bankade som aset, inte kul. Men senare under dagen började det släppa. Tyvärr känner jag av smärtan igen, så ska väl inte hoppas för mycket.

Ska fortsätta kolla Modo - Färjestad, blev nyss 2-2, så får helt enkelt heja ännu mer! ;) puss

första december 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Min iphonis är tillbaka, jag har hjärnskakning och är genomtrött.. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen?

Ville bara höra av mig, puss!