thressundin

as long as you're still burning bright

tjugoåttonde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej finisar!

Klockan är så mycket som tjugo över nio i skrivande stund och jag är hur trött som helst! Har varit så nästintill hela dagen. Hade prov imorse, tredje lektionen, så jag tänkte att jag läser på lite påvägen till skolan.. Hann läsa ca 2 sidor av 7 innan jag somnade och vaknade upp framme vid skolan, inte precis så som jag tänkt mig. Men med två lektioner inställda fick jag gott om tid att förbereda mig och provet gick nog bra. :)

Åkte hem efter skolan och slappade i någon timme tills jag fick skjuts av pappi till i-center. Där mötte jag upp tvillingarna och jag fick klart min första pärm av 6st. I-center är körskolan som jag är inskriven på här i Säffle, är ju dags nu.. ;) Det tog bannemig 1h och 30min att göra klart den där nedrans pärmen, så jag bestämde mig för att vara lite mer påläst inför nästa pärm, sagt och gjort: när jag kom hem vid halv sju satte jag och läste det som skulle komma med i pärm två.. Duktig tjej!

Får se vad jag gör för något imorgon, borde egentligen greja med småföretagande B som ska redovisas i slutet av veckan, men varken jag eller Fanny förstår resultat- och likviditetsbudgeterna.. Jobbigt! Så jag kanske tar mig en tur till körskolan och börjar med pärm två, får se.. Men skulle vara skönt att sätta igång med det där. Hehe!

Ska iallafall hoppa i säng nu, det var faktiskt det jag ville komma till från första början.. Alltså att jag var trött, och ville sova. ´Puss!

tjugosjunde november 2011

Kategori: Bilder 2011


jag och min fina syster.

Hellu!

Idag har det varit en händelserik och jävlig kall dag. Vaknade upp flera gånger imorse av att det blåste och regnade storm ute, det enda jag tänkte på var att jag inte ville ut på stan för att kika på luciakandidaterna. Men ju mer klockan tickade ju bättre väder blev det.

Regnet slutade och när jag väl var hemma käkades det lite mat och sen åkte jag, mamma och pappa till torget för att se min syster och de andra kandidaterna. De blev lite utfrågade och fick presentera sig själva lite kort. Det bjöds på glögg och pepparkakor också, sjukt gott! Har förövrigt världens finaste syster alltså. ♥

Var tyvärr tvungen att dra mig hemåt efter torget, så jag missade skönsången på bibloteket de hade efteråt. Istället satt jag och dunkade huvudet i köksbordet och var sur på mig själv som glömt anteckningsblocket i skolan och har naturkunskapsprovet imorgon.. Smart? Nej. På något vis så fick jag med mig allt som ska vara med på provet i min sammanfattning trots min glömskhet och nu sitter jag här framför tvn för att ta en liten paus, det tar på fingrarna att skriva så mycket som jag gör inför ett prov.. Hehe!

Hörs kanske senare.. Puss!

tjugotredje november 2011

Kategori: Allmänt


Vit nokia E6 som lånemobil..

Hejsan!

Sitter i soffan med administrationsboken under näsan, tänkte göra lite uppgifter i den kursen. Får väl även testa det här med likviditetsbudget igen, skoj? -Nej, men behövligt. Skoldagen vart lite småjobbig idag, huvudvärk så att det dånade i huvudet, kallt och bara förjävligt. Till och med en hungrande mage, inte kul.

Pappa hämtade upp mig på stationen vid 4 och vi åkte till skogshyddan för att hämta ut domararvode och sedan stack vi vidare till körskolan där det inhandlades teoriböcker och jag skrev äntligen in mig! Jädrigt skönt. Vi tog oss en tur till min kusins jobb också och där lämnade jag min lilla iphonis och fick med mig en vit nokia E6 hem. Får vänta ett tag nu..

Puss!

tjugoandra november 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter vid köksbordet och försöker få iordning en hyffsat bra svenska redovisning som vi skall ha imorgon, vet inte riktigt om jag tycker att det går bra eller dålig. Har velat fram och tillbaka om vad jag ska prata om, men med lite hjälp utav mammi så har jag äntligen hittat en text och en bild som går ihop ganska bra.

Ska strax skriva på själva redovisningen, men kände för en liten paus för att tömma skallen på PMet som tog längst tid någonsin att skriva, och få in lite ny plats i huvudet för en fem minuters muntlig redovisning.. Kan inte vara så svårt, eller?

Förövrigt så misslyckades jag totalt på provet jag hade imorse i samhällskunskap, alltså.. Det var jätte svårt. Allt stog still i huvudet och det gick inte ens att tvinga fram något litet. Får helt enkelt förbereda mig på omprov snarast, inget mig emot.

Vi hörs nog imorgon igen, har lite skoluppgifter som ska göras då också, men förutom det så ska jag och pappa till körskolan för att köpa massa teoriböcker och så. Och efter det ska jag till skogshyddan för att hämta upp lite domararvode som glömts och sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Hehe..

Puss

tjugoförsta november 2011

Kategori: Allmänt

Nu har det varit tyst ett tag, skönt kan tyckas av många.. :) personligen så tycker jag iallafall det, har inte riktigt haft tid om man säger så! Heh, haft många bollar i luften i helgen och så.

Idag har jag dock suttit med ett eländigt samhällsprov som vi skall göra imorgon, kommer faila totalt. Men för att öka mina chanser en gnutta så tänkte jag sluta skriva här och återgå till mitt pluggande. Bara skönt att ta en liten paus med pennan, ni förstår mig nog!

Puss

sjuttonde november 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Har nyss skrivit klart en engelska uppsats som skall vara inne senast imorgon. Den är ivägskickad till min syster som får läsa igenom och rätta om något är fel. Vill försöka ha en så felfri text som möjligt för att ha chans till så bra betyg som möjligt. Skrev om mammi och om allt hon har gått igenom på bara några år.. Hemskt egentligen.

Texten skulle nämligen handla om my every day hero och det var vad jag fick ihop. Tänkte skriva om min bästa vän Hannis först, men så kom jag på att mamma är ju en riktig kämpe alltså. Min hjälte. ♥

Ska väl strax hoppa i säng, bara skriva ut detta först och så. Imorgon är det antagligen bara en lektion i skolan, kul? Nej. Men får dra sig dit ändå, jag och Fanny har endel att göra i vår uppgift alltså.. Puss!

sextonde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter i sängen och har precis startat datorn för att ta tag i min muntliga redovisning som ska in imorgon, jo jag vet att jag är ute i mycket bra tid.. Nej, men jag har helt enkelt togit för mycket vatten (läxor) över huvudet och just detta har jag halkat efter med. Kikade dock igenom hela häftet nyss och hittade en liten serie som verkade lätt att relatera till, så bara för min del att börja skriva nu. Det ska nog gå bra.. :)

Förövrigt så har jag inte gjort så mycket idag. När jag kom hem kikade jag på tv och åt tillsamans med mammi som vart sjuk idag. Sedan slocknade jag under andra pausen av grey's och vaknade någon timme senare ganska genomtrött. Gick och gjorde pizza till lilla familjen (jag, mammi och pappi). Och så kikade vi lite på färjestad och arga snickaren. Woho.

Nej, inget bloggande mer idag. Vi hörs nog imorgon.. Har inte så mycket mer att göra då än att skriva en engelska uppsats. Puss!

femtonde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Ska gå iväg och borsta mina tänder strax, och efter det skall jag skriva ut hela 13 sidor sammanfattning av frågor. Japp, har aldrig sagt att jag pluggar enkelt.. Men det blir så jävla bra till slutändan! Har suttit hela dagen nu typ, så ska bli skönt att sova lite. Imorgon är det dock jag som failar på provet..

Vi hörs när vi hörs om vi hörs så hörs vi så vi hörs när vi hörs

fjortonde november 2011 - idrott och hälsa A

Kategori: Allmänt

Hej!

Har sammanfattat hela 10 (är på elfte nu) sidor av häftet på 22 sidor. Känns himla kul att detta provet kan vara ganska avgörande om jag ska få högre prov i idrott eller inte. Åh, får faktiskt skärpa mig med det där nu om jag någonsin ska få det där MVGt jag velat haft sen sjuan men som jag aldrig fick trots mitt slit. Heltråkigt!

Är inne på delen ERGONOMI just nu, och om jag säger såhär.. Jag vet helt och hållet vad ergonomi betyder och är, men jag tar inte så stor nytta av det. Jag sitter helst ihopkrupen i en konstig ställning och skriver, jag skiter fullständigt i att byta ställning ofta och ta sk. micropauser osv. Ja, jag är lat. Och nej, det är inte det att jag inte vill vara ergonomisk.. Utan jag orkar inte. Att sitta rak i ryggen, med fötterna nere på golvet och skriva avslappnat osv, det passar inte mig. Det där med att sitta rak i ryggen har aldrig fallit mig in då jag får fruktansvärt ont på en gång, jag får liksom anstränga mig och det är varken ergonomiskt eller bekvämt enligt mig!

Nu ska jag tyvärr återgå till mitt häfte och min lilla penna och skriva det sista inom ergonomi, sedan ska jag hoppa i säng för imorgon är det skola igen. TRÅKIGT!

Men vad tusan, efter studenten kommer jag längta tillbaks.

Puss!

fjortonde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej ♥

Det var väl kanske lite taskigt att inte uppdatera bloggen efter övningskörningen, som förövrigt gick bra. Jag menar, det kunde ju lika gärna betyda att jag kört i diket eller vad som helst! Haha, som tur var så hände ju inget sådant.

Sitter i soffan och kollar på toddlers and tiaras, ett av världens bästa program! Har även försökt gjort några uppgifter i administration, det går väl sådär.. Har även idrottsprov på onsdag och det har jag inte ens börjat träna på, får göra det resten av dagen, det borde funka. :)

Puss

elfte november 2011

Kategori: Allmänt

Hej! Ligger i min nybäddade säng och lyssnar på musik. Städade nyss rummet i rekordfart och nu ska jag och pappa ut och övningsköra, det ryktas om att edsvalla är vårt mål. Läskigt men kul! Vi hörs senare :)

Och ingen har missat att det är 11-11-11 idag va? Nej, tänkte väl det!

tionde november 2011 - sängen

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och tänkte för en gångs skull försöka sova innan ett, kan lyckas bra!

Träningen gick helt okej idag, känns bra att jag vågar köra utan tejp trots att jag är väldigt rädd när jag gör det. Blö!

Vi får höras någon annan gång, var mer trött än väntat och ni har tur att jag har autorättning på iphonis, annars hade detta inlägg sett helknas ut!

Puss

tionde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej! :)

Sitter i min systers lägenhet och kollar på några skoluppgifter, helchill. Åkte till skolan imorse men fick reda på att vi hade sovmorgon, kul.

Sedan rehabiliterade jag och Emelie i ca en timme och sen åkte jag hit. Hade egentligen en lektion 13.50 men skulle missa min tandläkartid om jag gick på den så fick ledigt.

Jag och mamma passade på att luncha på Afrodite, och nu sitter jag somsagt här. Vi hörs ikväll igen! :)

nionde november 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Ligger i sängen och känner mig ganska utvilad. Spydde igår morse så jag var hemma hela dagen och gjorde absolut ingenting. Imorse mådde jag illa igen så jag stannade hemma.

Idag har jag dock pluggat lite, dvs läst igenom provhäftet. Sedan har jag bara kikat på tvn. Efter att jag fått i mig två mackor så la jag mig i ett varmt skummad och bara njöt för ett tag, genom skönt!

Imorgon skall jag till skolan för att ha en svenska lektion och sedan fotbollsträning, efter det åker jag hem och då ska jag till tandläkaren och även se om jag kan få jobb under jul.. På kvällen är det träning också, får se hur det går!

Kram

sjunde november 2011 - kusinvitamin(er)

Kategori: Bilder 2011


jag, emma, sofi, ida
alexandra, evelina, sebastian, lina


evelina, sofi, emma, alexandra, sebastian, oscar
lina, ida, jag

Alla kusinisar på pappas sida samlade. :)

sjunde november 2011

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Sitter i sängen och grejar med lite saker. Kollar också på CSI, gottit. Har haft en lång dag idag. Eller nej, den var inte lång. Skolan kändes oändlig, ändå slutade jag två. Vi, och flera andra, stog och väntade på bussen som inte kom två, utan tio över tre, när en annan buss kom. Jävligt bra gjort värmlandstrafik!

Gick och tog lite käk på mcdonalds med Sofie och Hampus och efter det gick jag till Domus där jag träffade mamma och vi gick tillsammans in på Team Sportia där vi köpte benskydd och fotbollsstrumpor till mig, awesome. Någon ryckte nämligen sönder sina och slängde dom efter sista matchen för säsongen.. Hehe!

Ska fortsätta här, men vi hörs!

sjätte oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Hade en genommysig kväll igår med tjejerna innan Frida åkte hem idag, sa hejdå och så sedan gick jag och Hanna till sporthälla där det var träningsmatch med FF, vi förlorade och funderar starkt på att hoppa av fotbollen.. Vi mötte liksom 97/98 killar.. Hehe! Är dock jävligt nöjd över att jag spelade utan tejp och inte kände något! :)

Ska kika vidare på EMA nu och sen sova. Puss!

femte november 2011

Kategori: Allmänt

Vår fina fd klasskompis och skåning Frida är i stan, därav dåligt med uppdatering. Återkommer snart!

första november 2011 - sängen

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen på min otroligt sköna spikmatta. Gott satan! Har inte gjort alla mycket idag, myst med djuren och kollat på tv mest. Sen har jag även plockat lite på rummet, imorn tar jag dock tag i byrån och lägger iordning där i.

Hörs imorn. Puss

Första november 2011

Kategori: Allmänt

Om exakt två månader fyller jag 18, ville bara berätta det.

trettioförsta oktober 2011

Kategori: Allmänt

Trollevippen hittades idag, levande som tur var. Inte gråtit såhär mycket på hur länge som helst. Min fina prins hade gått på upptäcksfärd i ett rör som stack ut ur marken och sen inte hittat ut. Jag och pappa ropade och tyckte oss höra jamande och fortsatte med att ropa. Vi fick tag på kommunen som är här och arbetar och fick öppna ett brunnslock. Där ropade och lockade vi ännu mer. I ca en halvtimme. Vi tyckte oss höra ljud men tillsist trodde vi att vi inbillade oss och pappa gick och pratade med grannen. Mamma och jag satt kvar och ropade, tillsist hörde vi ett ordentligt "mjaou" och jag var nära att ramla ner i hålet. Vi lockade och ropade i ca 15-20 minuter till och till sist kom min prins lilla ansikte fram ut ett rör och pappa fick upp honom.

Snacka om att jag är lättad. Mina kissar ska få vara inomhus imorgon.