thressundin

as long as you're still burning bright

tjugonionde april 2012 - 15 grader

Kategori: Allmänt

Tja!

Sitter nyduschad på sängkanten och ska strax blåsa håret. Ikväll blir det att spendera natten hos storasyster för att tidigt imorgon åka till karlstad för shopping. Helbra!

Något annat som har varit helbra är dagens väder! Runt 15-16 grader i skuggan, å då ska vi inte snacka om solen. Jag trotsade förkylningen och la mig i en solstol under några timmar, det resulterade i smått röda kinder. :)

Glömde jag nämna att mamma gjorde årets första rabarberpaj idag med? Såååå gott!

Vi hörs imorgon, Valborg och allt ju!

tjugonionde april 2012

Kategori: Allmänt

Halloj,

Gårkvällen bjöd på chips och dipp-mys, cyklande, promenix och bilåkande. Fick hoppa på cykeln till Sofie (3minuter bort) och tog en promenad till staden och hämtade Fannys brors bil vid Harrys och sedan bar det av till Åmål för att hämta en lite för påverkad Andreas.

Där fastnade vi i cirkus 2 timmar skulle jag tro. Träffade lite folk och hade det trevligt typ. Sen hem till Säffle och ställa av bilen hemma hos Fanny och sen promenix till Sofie och sist cykel hem.

Ja, min kväll blev väl kanske inte som väntat men det gör mig inte så mycket.. :)

Ps. Kvällen var rosa.

tjugoåttonde april 2012

Kategori: Allmänt

Tjenixen!

Ligger på sängen och tar det jäkligt lugnt. Har haft en helt ok morgon med en promenad ute på duse med mammi, syster och vovve. Så fint väder!

Vet inte riktigt vad resten av dagen har att bjuda, så vi hörs när vi hörs :)

tjugoåttonde april 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

En glad tjej har landat i sängen. Skolan gick utmärkt och det var genomtrevligt att gå i SPÖREGNET i bara skinnjacka till stan för att sedan hitta sommarens klänning, som nu hänger och väntar på mig inne på butikens lager.

Vid 8 så hämtade jag upp S och F. Vi hade bestämt dejt på Bella Rosa och det blev det. Mycket gott och prat bjöds det på. Sedan blev det lite raggning på stan och sen hem. :)

Får se vad morgondagen bjuder på.. Puss!

tjugosjätte april 2012

Kategori: Allmänt

Hej.

Det var nog evigheter sedan som jag uppdaterade ifrån lilla laptopen, men hur som helst så går det snabbt och är samtidigt ganska smidigt när datorn ändå är igång, som idag ungefär. Jag ska göra klart en redovisning som jag ska berätta om imorgon inför hela klassen. Själv. Inte. Kul. Alls.

Lyssnar på lite musik också, sånt från den 10 mars mest. Och nytt som lagt tills på senare dagar (tänk dig typ mellan 1-4 dagar..) Haha!

Vi hörs.



tjugofjärde april 2012 - storstädaren

Kategori: Allmänt

Hello. Ligger helt utmattad, i min nybäddade säng, just på grund av att jag bäddat den! Sjukt vad en förkylning och lite feber kan ta på kroppen..

Ska strax anstränga mig ännu lite mer genom att plocka upp alla kläder som ligger utspridda på golvet, inget kul men det måste göras - kan inte ens gå på golvet här längre.

Det gick helt enkelt för långt, till och med jag skäms ju. Haha'

Vi hörs säkert imorgon. Då ska jag försöka komma iväg till skolan. Puss

tjugofjärde april 2012

Kategori: Allmänt

Tjena.
Sitter i soffan, genomförkyld, och tycker synd om mig själv. Skämt å sido, det tycker jag inte alls.. Jag vill bara bli frisk!

Blir slapp X2000 idag. Vi hörs senare'

tjugoandra april 2012

Kategori: Allmänt

Genom-trött, förkyld och jävligt illamående.. 3 ord som beskriver mig i nuläget.

Godnatt

sjuttonde april 2012

Kategori: Allmänt

sextonde april 2012

Kategori: Allmänt

Katastrof..

Min säng är alldeles för skön alltså! Skulle, efter kvällsmaten för drygt en halvtimme sedan, gå upp och hämta smutsig tvätt. La mig snabbt på sängen för att koppla iphonis till laddaren och så fastnade jag här, liksom.. Hur klarar man?

Nåja. Ska väl bära ner allt och tvätta, det behövs. Sedan tänkte jag träna i cirkus en halvtimme med ett program jag laddat ner med iphonis, se om det är något att ha liksom..

Hörs!

femtonde april 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Tiden går fort när man har roligt, eller fullt upp som jag haft. Hade en trevlig kväll i fredags med H, E, S, S och M i Sofis lägenhet. Det bjöds på dricka och djupa samtal och lite skratt.

Åkte lite bil senare på kvällen med H, O, Å och S tills jag kände mig alldeles för trött och fick skjuts hem av en annan M.

Igår vart jag ut till By kyrka med Hanna, hälsade på Fridas grav. Vi lämnade en bukett och pratade lite. När vi ändå var där så gick vi till Hannas farfars grav och sedan till min mormor och morfars grav. Tog också bilen till vbro's kyrka och hälsade på farmor och farfars grav när vi ändå var i farten. Fint väder var det iallafall. :)

Var sedan chaufför åt föräldrarna samt farbror och deras kompisar under kvällen, först ut på näset och sen raggen på stan och tillsist hämtade jag dem inatt.

Känner att det blir ett långt inlägg, men tog iallafall bilen till Karlstad för kurs i morse och det gick bra. :) kikade på sista halvlek av matchen när jag kom hem och sen har jag bara sovit.

Ska fortsätta med det nu, hörs'

Pimpade blåbäret också! Smells goooood ;)

trettonde april 2012

Kategori: Allmänt

Hello!

Ska strax åka i väg till systers lägenhet där det blir lite festligheter med någon/några kompisar.

Så vi hörs imorgon eller något. Puss!!

elfte april 2012

Kategori: Allmänt

OCH JAG HAR KÖRKORT!! :)

Genomskönt må jag säga. Ska strax ta en andra tur till McDonalds för en milkshake och sedan blir det mot Åmål för att kika på viken - FF (oss alltså..)

DERBY VETNI.

Nu är Hanna klar på toa vilket innebär att vi kan hoppa i bilen. Hörs :)

åttonde april 2012

Kategori: Allmänt

Halloj!

Hade nog mitt livs bästa kväll igår, nöjes levererade och jag kommer verkligen återvända! Galet alltsåååå..

Var alltså på björnstammen igår, tillsammans med cirkus 2000 personer till så det var trångt och svettigt vill jag lova. Och blött pga en jäkla massa dricka över hela mig, men vad gör det? Hehehehehe.

Idag sov jag ut ordentligt och sedan har jag bara läst körkortsteori, och tro mig.. Det går framåt. :)

Ska köra en sista gång och sen ska jag sova. Puss

femte april 2012

Kategori: Allmänt

fjärde april 2012

Kategori: Allmänt

Ska gå ner och äta mer pizza nu innan jag ska sova..

Men först bjuder jag på en bild från 10e mars. :)

andra april 2012

Kategori: Allmänt

Tiden går fort, alldeles för fort..

Ville bara hojta till och säga att det får vara dött här ett tag nu. Återkommer om någon eller några dagar. Puss