thressundin

as long as you're still burning bright

trettioförste oktober 2011

Kategori: Allmänt

Var nyss ute med mamma och ropade på min kissemiss som inte vart inne sen 4, börjar bli orolig. Ändå vet jag om att trollevippen flera gånger varit borta under natten och sen kommit tillbaka dagen efter, men det är så mörkt nu..

Får hoppas att han sitter på trappen imorgon, annars är det jag och milla som går på jakt efter honom, vill ha hem min kissemisse.

trettionde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Har vart helt seg idag, men med tanke på gårdagen så var det alldeles okej! Hade en helbra kväll igår somsagt och idag vaknade jag upp halvt utvilad, gott att vi har lov hela denna veckan iallafall. :) 

Har inte gjort alls mycket idag, bara myst framför tvn. Kikar på bond med mamma just nu och senare hade jag tänkt kika Titanic, var evigheter sedan sist! Jag tänkte att jag kanske återkommer sen eller imorgon, är ganska trött nu och datorn stängs av om ett tag, ska bara fixa lite på en önskelista.. ;) haha! 

Puss och hej 

tjugosjunde oktober 2011 - framgång!

Kategori: Allmänt

Hej!

Har kommit ganska långt på inlämningen faktiskt, stolt. Har sista punkterna kvar (5st små), men en kan jag inte så den får jag be om hjälp om imorgon på lektionen och det blir någon skola för min del. Sedan får man se vad som händer. När jag är klar här ska jag få mina ögonbryn/buskar noppade av syster, snäll som få den där Emma. :)

Hörs imorgon antar jag, Halloween i helgen och många saker måste förberedas. Puss!

tjugosjunde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellu. ♥

Sitter i soffan och ska göra klart två inlämningsuppgifter, en ska in idag och en ska in imorgon. Får se till att skynda mig på eftersom att det är hockey ikväll och det vill jag gärna se. Har egentligen haft hela dagen på mig att greja med det här men var hemma från skolan och det är fortfarande som att någon har disco i min skalle, inte alls kul.

Laddar ner en testversion av photoshop också, såå kul ju! Fick nyss sjukaste idén på julklappar/födelsedagspresenter. Got to go!

update: kom på att jag hade inlämningsuppgifter att göra..

tjugofemte oktober 2011

Kategori: Bilder 2011


småttingar på dagis.

Hellu!

Nyss landat i sängen med en hög böcker och papper, hade tydligen någon sak som skulle vara klar imorgon som jag helt enkelt får göra nu. Känns väl sådär, men vad tusan..

uppdatering från ett inlägg som aldrig postades..

suttit ett bra tag nu och spelat tempel run på phonisen istället, sicken tönt jag är. Det här med PM och muntligt är alltså inte min grej. Skulle kanske ha gjort det lite tidigare, vem vet? Hehe. Var förresten på ännu ett möte idag, istället för kakor så fick vi pizza, gott som tusan var det! Var nästan nära på att somna, inte sovit bra på flera dagar nu. Dåligt.. Men iallafall, kom upp inte allt för många nya saker. Får se hur det blir.

Ska försöka mig på detta en sista gång, sen hörs vi säkert imorgon. Har lite saker att ta itu med dock. Puss!

tjugofjärde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter vid köksbordet och pluggar på prov, går sådär.. Hade gärna haft några dagar till på mig faktiskt!

Förutom att vart i skolan och övat på prov så har jag varit på spelarmöte där det kom fram det ena och det andra. Får se hur det blir.. Mer möten orkar jag iallafall inte, ändå är det ett imorn också. Får väl hoppas på att det går snabbt? Tur att vi får pizza iallafall.. :) hah!

Får återgå, ville bara visa att jag är vid liv. Kyss ;*

tjugotredje oktober 2011

Kategori: Bilder 2011


but I think you should know this

Hej! ♥

Vaknade för ca en timme sedan, sent jag vet. Men sover så fruktansvärt dåligt nuförtiden, vet inte varför.. Igår eftermiddag/kväll åkte jag och Hannisen till Åmål och till min systers jobb för att bowla lite. 4a serier blev det och sedan beställde vi lite käk, en kebabtallrik (asgod!) för mig och en cheesburgare för henne. Efter mat och massa snack så gick vi återigen till bowlingen där vi satt vid receptionen/baren och pratade med min syster och kollade på de andra när de spelade. Efter ett tag kom suget igen så vi gick och körde två serier till, jag vann! :) När klockan började sig närma halv 10 kom Hannisens pappa och hämtade oss och vi åkte hem till kära Säfföl.

Hemma i Säfföl köpte vi på oss flera energidrycker och satt framför datorn och sjöng och hade det ganska så skoj. Vid typ halv 2 började jag traska hemåt och var sedan hemma i min säng vid kvart över tre. Slocknade ganska snabbt faktiskt! ;) hah.

Idag skall jag bara plugga lite granna och senare ikväll ska jag iväg på ännu ett möte ang. fotbollen, inte så vidare kul men det är väl ett måste antar jag.

Se you later!

tjugoförsta oktober 2011

Kategori: Bilder 2011


bild från i somras då jag fick fixa käket det första vi gjorde när vi kom
fram till Ramsvik. Steks bacon för fulla muggar!

Hej på er!

Har nyss kommit till min favorit plats; sängen. Kikar på grey's anatomy och har tänkt att göra lite på en uppgift som ska in i veckan, känns inte som att jag kommer bli klar med den på lektionerna som återstår så kan lika gärna göra lite här hemma när jag ändå inte har något annat för mig.

Är ganska genomglad med, fick MVG på småföretagandet, 78/80 närmare bestämt, högst i klassen. Ja, ibland får man faktist skryta om man blir piggare av det och det blir jag faktist. Inte vart såhär positiv till plugg på länge. Vill bara ha mer och mer typ! Haha.

Hörs senare antar jag, ska greja lite här somsagt. Puss!

tjugonde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Om cirkus en timme skall jag iväg på träning, men innan dess tänkte jag äta lite mat och gifflar.. SÅ GOTT! Sen när jag kommer hem ikväll ska jag antagligen kika lite på alla uppgifter vi har i skolan. Det är inte så att jag ligger efter, men det är skönt att ha mycket gjort inför framtiden! :)

Det var en jobbig dag i skolan idag, jag orkade verkligen ingenting.. Men nog om detta och över till något annat: skolböckerna.

Puss!

nittonde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellu! Blev ingen större update idag, kom hem efter skolan och käkade sen åkte jag och träffade Hanna på stan en sväng. Efter det var jag på möte och sedan tog jag en pw hem, en kall pw. Heh!

Ska Nanna nu, men hörs snart igen.. Puss

artonde oktober 2011 - på min vanliga plats

Kategori: Bilder 2011



sitter på min vanliga plats och med datorn i knät, den funkar lika bra som en filt i detta läge då jag är lite frösen trots en varmdusch på minst en halvtimme, ajdå. Var iallafall på testträning med FF förut, och det var kul. Tror att det kan bli bra detta, men får testa dom resterande 5 träningarna också, nästa är på torsdag!

ska skriva lite på den här svenska-redovisningen som vi skall ha muntligt imorn, får se hur det går.. Lite information bör jag väl hitta, eller? Hehe..

'vi hörs väl imorgon antar jag, antingen genom min lille iphonis eller genom datorn.. Får se vad som hinns med, ganska mycket saker att göra imorgon också förstår ni!

Puss sålänge. :)

artonde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter i min sköna säng med min gosiga filt och värmer mig. Hade tänkt greja lite med en uppgift som vi ska framföra imorgon, tyvärr så kommer facebook och blogg före detta, attans!  Nåja, om lite mer än en timme börjar träningen med Säffle FF som jag och några andra tjejer ur laget ska testa på, det ska bli intressant. Hon som skall träna har vi haft några gånger förut, hon är duktig, så det skall nog gå bra. :)

Idag på skolan vart det slappt värre, så slappt att jag var hungrig hela dagen och att jag nästan somnade påvägen hem. Hade samhällskunskap där jag redovisade muntligt, fotboll där vi hade teori och sen praktisk marknadsföring där vi grejade med vår marknadsplan och tillsist idrott där vi åkte skridskor, och det gick bra! Helskönt med tanke på att jag vill att foten skall vara okej under träningen ikväll.

Får avsluta här, skriver kanske något mer ikväll om det hinns. Puss!

sjuttonde oktober 2011 - hemma igen

Kategori: Allmänt

Sådär! Nu sitter jag i sängen och skall skriva lite på en redovisning som skulle vart klar för ett bra tag sedan, som var klar men som tydligen inte var tillräcklig.. Nåja, det är inte sååå mycket som jag behöver skriva till..

Spelarmötet gick väl sådär, vart ganska mycket gnabb och jag blir bara trött av att skriva om det. Så istället skriver vi något roligt: JAG FICK VG PÅ MATTEPROVET! Är väldigt stolt skall jag säga er, det var första gången på länge vill jag lova. Får bara hoppas på minst lika bra betyg på små f som jag gjorde i torsdags och naturkunskapen som jag gjorde idag, då blir jag nämligen mäkta glad. :)

Ska fortsätta här, vi hörs om någon dag. Nu funkar ju iallafall internet (alltså wi-fi) igen och jag känner mig genast mycket friare. ^^

Puss!

sjuttonde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej. ♥

äntligen funkar internet här hemma igen, skall tyvärr på spelarmöte strax så hinner inte skriva mer än såhär, men vi hörs snart igen. Puss

sextonde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Ibland funkar appen, och ibland inte.. Surt att dom inte kan fixa det!

Sitter och pluggar på naturkunskapen som vi har prov i imorgon, får se hur det går. Vid fyra ska jag iväg på kalas då min lilla kusin fyller hela 7år! :) var även på kalas igår, då för mina äldre kusiner, 4st faktiskt. Vi käkade nachos och kakor och sen begav vi oss till bowlinghallen där vi körde familjevis, mitt familj vann! :)

Kramis

tolfte oktober 2011 - något fel?

Kategori: Allmänt

Hej!
Måste ha varit något fel på appen, har inte kunnat uppdaterat utan bara fått massa felmeddelanden, idag uppdaterade jag den iallafall och än går det ju. :)

Det trådlösa funkar fortfarande inte så är inne på 3G som kostar skjortan.. Ville bara visa att jag lever iallafall. Nu ska jag fortsätta att nöta in småf b som vi har prov i imorgon, hoppas på tur..

Puss

tolfte oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellu.

Vill bara säga att värst internet här hemma är trasigt, borta.. What so ever! Sur som ett bi är jag iallafall, har vart
nära att slänga allt elektriskt i marken.

Nu vet ni iallafall varför jag inte uppdaterat. Puss!

femte oktober 2011

Kategori: Bilder 2011


Jag och fina Josefin någon gång i februari.

Hej på er. :)

Just för tillfället så kikar jag på csi, inväntar grey's anatomy som drar igång
med nya avsnitt idag, men inte förrän nio.  Innan dess tänkte jag faktist
spendera lite tid på att sammanfatta introduktionskursen för övningskörning..
Nu kanske ni undrar varför jag ska göra det nu? Men det är så jag gör. Det
är inte långt kvar innan jag får ta körkort och innan dess skulle det självklart
vara kul med lite nyttig kunskap om grunderna iallafall.

Hörs imorgon antar jag, blev lite sent idag överhuvudtaget. Allt är sent..

Puss

fjärde oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej.

Har ni testat det nya spelet fingercrosser? Blir så spytrött på de! Man tror att man är klar med nivån men så är det en annan bit som inte platsar osv.. Usch, blääää!

Idag hade jag iallafall lektioner i skolan, det var alltså inte helt fy att åka dit som det var igår. Hade samhällskunskap, fotboll, praktisk marknadsföring och idrott idag. Allt gick väl helt okej.

Ska sätta mig med administrationen nu, imorgon är det prov och jag ska ha bra betyg! Puss

tredje oktober 2011

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag kan sätta ett annat ord än ovärt att gå till skolan idag! Naturkunskapen var inställd, det visste vi. Sedan fick vi se att matten som började 9.20 också var inställd, detta innebar 4h rast. Efter nästan hela tiden sutten så fick vi höra att engelsklärarn var sjuk, vi gick till receptionen och så var det. För att slippa vänta ännu mer fick vi tillåtelse att jobba hemma med samhällskunskapen så jag kom hem vid halv 1..

Förstår ni? Ja det gör ni. Just därför är jag så mesigt trött och osugen på att plugga inför provet på onsdag.

Bye

andra oktober 2011 - bästa vän

Kategori: Allmänt

God kväll på er!

Ska borsta tänderna nu och sen hoppa i säng, gott as hell! Idag har jag suttit och sammanfattat kapitel ett i administration A och sedan åkte jag till solariumet med Hannis där det blev en massa prat om veckan som gått, den fisen har nämligen vart på Kreta.... Sedan tog vi en sväng till mc donalds för glass men det blev lökringar istället. :)

Hörs imorgon :)

andra oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter i sängen och är redo för plugg. Musiken är på, ett måste när jag pluggar. Ett måste när man går handelsprogrammet är att man får bra betyg, iallafall för mig då alla säger att det är ett så simpelt program med inte alls svåra kurser.

Idag, imorgon och på tisdag är det administration A som står på schemat att plugga för. Det är liksom det andra provet för veckan. Nästa vecka blir det lite andra puckar då jag tror att det är två prov på raken.. Usch!

Vi hörs sen. :)

Förste oktober 2011 - väntar på mat

Kategori: Allmänt

Hejsan 

Sitter i soffan och kikar på Modo-Färjestad, ser väl inte så jätte bra ut för Färjestads del just nu.. 

På tal om matcher så åkte jag iväg till värmlandsbro vid 10 idag och dömde en p13 match, hemmalaget vann med hela 12-0 och enligt han från domarförbundet som var och kollade på mig så dömde jag helt godkänt!  Direkt efter var det dags för seriens sista match mot Emtarna och den tog vi hem med 6-3, fast det var lite osäkert där ett tag. Alla i laget spelade bra och dom flesta sprang och visade sig hela tiden, sånt är kul att se. 

Färjestad har kvitterat och jag ska gå ut med milla, pyss! 

första oktober 2011

Kategori: Allmänt

Ny månad och jag är uppe astidigt! Ska packa bagen med lite fotbollskläder och domargrejer.. Antar att jag får sova ikväll istället, alltså sen när jag kommit hem från brovallen. :)

Dags att dra sig upp ur sängen nu kanske? Jo, tror nog det. Puss