thressundin

as long as you're still burning bright

trettioförsta januari 2012

Kategori: Allmänt

Hallå på er!

Ska precis sätta mig med körkortsteorin, känns askalas änsålänge då jag klarade fas b (ÄNTLIGEN!) och hade min första körlektion idag. :)

Efter att jag är klar med det blir det antagligen lite praktisk marknadsföring och sen sova gott. Och självklart käka semla om mammi kommer hem med det!

Vi hörs :)

trettionde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej.

Sitter i soffan lite proppmätt sen kvällsmaten och jag funderar starkt på att sätta mig med körkortsteorin, men det blir nog inte så.

Jag har skjutit upp det hela dagen, då min körlektion blev inställd så tänkte jag att jag kunde sysselsätta mig med teori istället men jag somnade. När jag vaknade några timmar senare så åkte jag ut och övningskörde med pappi.

Men vi hörs!

Jag och Josefin

tjugonionde januari 2012 - helt slut

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Ville bara meddela att vi vann 4/5 matcher idag och är nu vidare till slutspel i hallvärmländskan, känns jätte bra! :)

Nu ska jag vira in benen i kyltejp och mumsa lite chips framför Wallander innan jag ska sova.

Imorgon är min första körlektion (asnervös!) och jag ska antagligen boka tid för riskettan också. Puss!

tjugonionde januari 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Klockan är alldeles för tidigt vill jag påpeka, trots det ska jag upp om en liten stund.

Samling 8.15 på majorskullen i vbro och sedan matchstart 1 kl. 9.30! Idag är det hallvärmländskan som går av stapeln, ha det så bra sålänge! :)

tjugoåttonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej och hallå!

Dagen startade med lunch på hotellet med min fina bästizzzzzz Hanna där vi satt i några timmar och vräkte i oss. Sedan hem till mig för att låta Hanna vrida ut och in på min garderob - OBS! Alla kläder ligger överallt i rummet!!!

Sen hem till henne för att greja oss lite och sist till Camilla där jag varit tills nu. Åkte hem dels för att det var tråkigt att vara den enda nyktra jäveln på mils avstånd och dels för att jag ska upp tidigt imorn för hallvärmländskan.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen packa bagen och sova. Vi hörs kanske imorgon kväll. Puss!

Dagens lunch

tjugosjunde januari 2012 - kvällens middag

Kategori: Allmänt

Som utlovat, detta är vad jag, mammi och pappi åt till kvällsmat - asgott!

Räkor och vitlöksbröd.

tjugosjunde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hade tänkt skriva något, men har inget att skriva om. Kommer upp kvällens måltid senare, sägs om det? :)

tjugofemte januari 2012 - matblogg?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte med er, men börjar detta likna en matblogg? Jag gillar att ta kort på mat, det går att experimentera så mycket med bilderna med bara hjälp av iphonis! :) det kanske är så att jag får starta upp en matblogg, eller? :) en blogg bara fylld med bilder på mat...

Här är iallafall kvällsmaten, njut!

tjugofemte januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Är genomtrött på ett ungefär, dagen har gått i ett - precis som jag trodde.

Inventering, skola i 45 minuter och sen körskolan från kvart i 1 - kvart över 4. Jag har nyss gjort en ostomelett och ska strax ut och övningsköra för att köpa kvällsmat och lite senare ikväll ska jag på spelarmöte. :) ska försöka klämma in lite matteplugg också - får se hur det går. Hehe!

Puss

tjugofjärde januari 2012 - ännu senare..

Kategori: Allmänt

Jag får verkligen inte nog av körkortsteorin ikväll, vet inte vad som hände. Något jag vet är att det var bra att trotsa huvudvärken och studera litegranna. :)

Har iallafall flyttat mig från en lagomt hård köksstol till en betydligt mjukare säng, tog dock inte med mig hela teoriboken hit utan bara sammanfattningshäftet "pluggis" som borde vara en perfekt bok för mig då jag beskrivs med samma namn. Gott.

Ska läsa lite och sen sova, upp tidigt imorgon somsagt. Puss på er!

tjugofjärde januari 2012 - några timmar senare..

Kategori: Allmänt

Hej!

Några timmar senare och jag har kommit en bit på vägen, det känns skönt. Ska iväg dit imorgon och förhoppningsvis har det lönat sig en aning. :)

Mår lite bättre nu, får hoppas att det är helt bra imorgon då jag ska iväg och inventera på kappAhl på morgonen mellan 6-10 och sen direkt till skolan för några lektioner och sen till körskolan. Efter det ska jag hem och plugga matte och sen är det möte med laget vid halv åtta.

En stressig dag alltså. :) men vi hörs om jag har tid.. Puss!

tjugofjärde januari 2012

Kategori: Allmänt

Helloj.
Ska trotsa min huvudvärk och plugga körkortsteori, på mitt vis. Får hoppas att det funkar! :)

Vi hörs kanske senare.. :) kram

tjugotredje januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej och hallå.

Jag har precis smygit ur duschen och ska strax hoppa i säng och ladda om för en ny dag i skolan, skönt.

Idag vart det en halvjobbig dag men med två cheeseburgare i magen gick jag till i-center och fortsatte med fas A på datorn men jag lyckas inte få godkänt så jag hoppade till B och lyckades få lika många poäng där som på A och därför kände jag mig lycklig - jag satt nämligen inte med "du och jag i trafiken"-boken något alls. :) alltså klarade jag mig ganska bra för att inte vara såppas påläst samt att jag inte kunde checka av i boken. Hehe

Efter körskolan fick det bli ett för mig första fyspass på evigheter och det var skönt, lagomt kallt och jävligt kul att vara i snön.

Det återstår att se om jag kan röra mig imorgon så det är kanske tur att fotbollen på skolan är inställd och att jag istället får köra all in på idrotten, sen kanske jag följer med Sophie på Friskis under kvällen med, det återstår att se.

Detta blev betydligt längre än vad jag tänkt, men vi hörs imorgon. Puss

tjugoandra januari 2012 - favorit klänningen?

Kategori: Allmänt

Hej på er.

Har nyss genomlidit en träning, det var hemskt. Det gick så dåligt. Inget var som det skulle. Kanske borde sluta helt och hållet..? Kanske.

Iallafall, jag ska strax hoppa i duschen men jag ville jämt visa klänningen som jag köpte idag, (som jag tänkte köpa i Karlstad när jag var där för ett tag sen men skippade det pga priset och storleken..) - testade iallafall samma storlek igen och den passade bättre och priset sket jag fullständigt i, jag skulle ha den!

Så, här är min kanske nya favorit klänning. godnatt! <3

tjugoandra januari 2012

Kategori: Allmänt

Ah, äntligen hemma!

Det har varit en lång dag som gått mycket snabbt. Vi käkade en god hotellfrukost och sedan checkade vi ut och gick till stan för att shoppa lite mer, helskönt!

Nu ska jag strax byta om och åka iväg på träning, vi hörs senare tycker jag!

Kram

tjugoförsta januari 2012 - i Göteborg

Kategori: Allmänt

Hello!

Har precis slängt mig i dubbelsängen här på hotellet, den är helskön.. Jag och Emma har varit ute på stan och kikat i affärer sedan 13.30 ungefär, kämpigt!

Fick med mig endel fina (och nödvändiga begär) som jag kanske kan visa upp, det märks. Endel kommer ni få se hur som helst.

Vi ska strax ta några cider och sen käka här nere i restaurangen - gratis är godast (och så ryktas det om att maten här är grym!)

Vi hörs säkert imorgon när jag kommit hem igen. Puss!

tjugonde januari 2012 - godnatt

Kategori: Allmänt

Godnatt fina ni, vi får se om vi hörs under helgen - ska spendera den i göteborg med min syster.

Kram!

tjugonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter i soffan i min onepiece och käkar pyttipanna, hungrig som ett as trots en stor tallrik nachos på skolan.. Hehe!

Idag blir det inte många knop. Ska packa väskan inför Göteborg i helgen och kanske kanske kanske blir det så att jag trotsar det jag skriver och tränar lite med just dance 3, så kul ju!

Vi hörs senare antar jag. Puss

nittonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hallåå.

Sitter i soffan och kyler mina ben - helknäppt när det är svinkallt ute och det enda jag tjatade om förut var hur mycket jag frös och vad kallt det var..

Hehe, skoldagen vart lika ovärd som alla andra torsdagar. Tråkigt! Ska iallafall iväg på träning om ett tag, men först ska jag äta lite gröt, gottit. :)

Vi hörs! Puss

artonde januari 2012 - filmtips

Kategori: Allmänt

Nyss kikat en bra film vid namn Extraordinary measures, tycker verkligen att ni bör se den. Jag är egentligen inte mycket för drama, men denna var somsagt sevärd. :)

Nu ska jag Nanna, puss!

artonde januari2012

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Sitter halvt mätt i soffan, så därför är andra vitlöksbrödet inne i ugnen.. På tal om vitlöksbröd, hur gott är det inte?! Iallafall, jag har inte så mycket att göra idag så jag har absolut planerat in en helkväll framför tvn - ska bli så skönt. :)

Hörs! Puss

sjuttonde januari 2012 - Friskis och Svettis

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter i soffan och funderar starkt på att sätta mig på träningscykeln och starta på min 1milare, kanske vore något när jag ändå känner mig sugen på det.

Förövrigt så var Friskis och Svettis något av det roligaste jag tränat, vilket skönt tempo och lagomt jobbiga övningar också.. - jag kommer garanterat testa på fler gånger! :D

Vet inte riktigt vad som hänt med mig, men jag har tränat fotboll, haft idrott och Friskis och svettats idag! Kan vara så att jag slagit i hvudet i sömnen eller så, men jag gillar det.

Får bli träningscykeln och sen duschen, vi hörs. Puss!

sjuttonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Just kommit hem från skolan och har även tagit mig lite mat.

Blir ingen mil på cykeln utan jag ska på Friskis och Svettis med min kompis Sophie, får se hur det går. Jag har noll koll på mina armar och ben.. Hehe

Återkommer efter, puss!

sextonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag vart jag sjukt trött så direkt när jag kom hem fixade jag spaghetti och bacon sen sov jag till kanske 6-7, det var skönt.

Tur att jag fortsatte att vara trött såhär under kvällen, hade varit jobbigt om jag blivit pigg och inte kunnat sova. Men somsagt så är jag trött och ska därför stänga mina små för dagen, skönt.

Imorgon vet jag inte vad som händer, antagligen inte mycket. Lite plugg och lite motion får det nog bli.

Har jag berättat att jag, mamma och pappa har gjort en deal som startade denna veckan? Vi ska cykla minst en mil var varje vecka, och jag är taggad! Lika bra att jag tar tag i min mil imorgon eftersom att jag inte är hemma till helgen.. Puss!

femtonde januari 2012 - ändrade planer

Kategori: Allmänt

Hellu!

Blir ändrade planer efter träningen, jag tänker inte sova - jag tänker dansa!! Pappa och mamma är i Karlstad och ringde och frågade om jag ville ha något spel till Wiit, så jag bad om "just dance three" och det är på g hemåt snart. :)

Snacka om att vara en glad tjej. Måste dock byta om nu, hörs! Puss

femtonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Vilken slapp dag det varit, mest legat i sängen i onepiecen och bara degat. Trött som ett as, inte kul.

Ska iväg på träning sen runt 6 och sen blir det nog till att sova efter den, andra veckan i skolan drar ju igång!

Vi hörs

fjortonde januari 2012 - hungern smyger sig på..

Kategori: Allmänt

Hellu.

Har precis sett två avsnitt av grey's, man måste ju bara älska serien..? Iallafall, jag ligger och väntar på kvällsmat - det blir rotfruktsblandning, rostbiff och vitlöksbröd, hur gott? :)

Nu ropar mamma, så får väl dra mig neråt. Blir att ta en tur till McDonalds med Sophie sen, ska bli mysigt.

Hörs!

fjortonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen efter att ha sovit hos en kompis. Kvällen igår var helbra och jag träffade endel bekanta och obekanta ansikten hemma hos Alex. :) trevligt!

Det blev lite mycket igår, men efter några stora glas vatten så mådde jag bättre, tur att man har fina vänner. :)

Ska slappa idag är det tänkt, sen återstår det att se vad som händer. Puss!

Josefin och jag.

trettonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter och har sista lektionen för veckan, såå skönt! Bokför och en massa skit, men går hyffsat bra ändå.

Ikväll blir det till en gammal klasskompis för 18 års party, kul. Innan dess ska det slappas lite, skönt. Hehe.

Roligt inlägg va? Nej. Hörs!

tolfte januari 2012

Kategori: Allmänt

Höll just på att tappa iphonis i kvällsmaten, inte bra..

Hej på er!

Sitter alltså och käkar kvällsmat bestående av äpple och kanel-müsli med mjölk, sååå gott! Har varit iväg på ett skönt fotbollspass efter en alldeles för slapp skoldag, inte okej att gå 8.30-09.10 (bara prat om ny kurs) och sen 13.50-15.30.. Hade det tråkigt och långsamt i skolan må jag lova!

Väl hemma i Säffle igen så lämnade jag in ansökan om sommarjobb, kändes skönt och nu är det allt från tummar till tår som hålls här hemma! Ni hoppas väl med mig? :)

Ska käka upp och hoppa in i duschen, sen blir det att sova och tagga inför fest imorn med gamla klassen och lite teknikare, blir nog kul.

Hörs :)

elfte januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej. Idag stannade jag hemma - mycket bra andra skoldagen..? Heh. Ska iallafall iväg imorgon är det tänkt. Mår bättre iallafall. Ska alldeles strax sova hade jag tänkt, skönt.

Imorgon ska jag till KappAhl och se om jag kan lämna in sommarjobbsansökan, är väl på tiden nu? :) sen blir det slapp och träning på kvällen.

Puss

tionde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej och hallå.

Har precis landat i sängen med datorn på magen och mobilen i handen - lättare att mobilblogga får jag nog erkänna. Idag började skolan, hade två vanliga "sitta-i-bänken"-lektioner och en fotbollslektion och en idrottslektion, alltså slappt men fullfart. Har träningsvärk i benen..

Nåja. Efter skolan blev det Karlstad med Sophie och hannis. Hittade inte sååå många saker, men vad tusan, jag måste ändå spara pengar till Gbg.. Hehe!

Nu ska jag göra the last touch på CVt och sen ska jag sova, skönt.. Puss och hej, blir en hektisk dag imorgon med!

nionde januari 2012 - skola.. redan?

Kategori: Allmänt


jag och bästebus

Hej på er!

Blev ett hastigt inlägg imorse innan jag fick praktiskt taget springa mot bussen,
och jag missade den nästan. Den var nämligen ca 7 minuter för tidig. Ajdå! Men
jag hann såklart, snabb som jag är..

Jag hann sitta lite vid datorn samt läsa lite på i-center idag, helt okej. Sedan mötte
jag upp Johanna utanför Soda där vi intervjuade och pratade lite lätt med personalen.
Sedan traskade vi till KappAhl och sist mcdonalds där det blev paj och pomfritt, gott!

Det har snöat konstant sen halv 3 idag, inte så jätte skoj. Men det är väl borta snart
ändå så ingen idé att klaga! ;) Ska iallafall se om jag kan få iordning ett hyffsat CV
som jag ska lämna in under veckan, får se hur det går..

Sedan så börjar ju faktiskt skolan imorgonen, både taggad och otaggad. Ska bli kul
att börja med en ny kurs iallafall, hoppas att den är något att ha och inget tråkigt. :)

Kram!

nionde januari 2012

Kategori: Allmänt

Mössa och vantar är på, nu skuttar jag ut i snön och vidare mot bussen för lite datasittande på i-center tills jag ska möta upp Johanna för lite fika och en skoluppgift. Gott snack!

Hörs senare om jag inte fryser ihjäl eller halkar. Puss!

åttonde januari 2012 - hjälp mig!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Jag behöver hjälp, fort. Eller nej, inte fort.. Men hjälp behöver jag. Redan i somras så bestämde jag mig för att göra en bok med bilder under 2012 och jag har köpt material för att kunna genomföra detta, det är bara bilder som fattas. :)

Det jag behöver hjälp med är iallafall framsidan. Jag kan inte ta bort det jag redan gjort, men jag kan ju lägga till. Och längst ner, lite under sista tvåan så finns en liten fyrkant som jag inte vill ska vara tom.

Funderar därför på att klicka dit lite diamanter, vad tror ni? :) eller har ni något annat förslag? Prata på.

Sen undrar jag om någon kan tipsa om en butik som säljer glitter pennor (se bild så förstår du) och vanliga gelépennor, helst silvriga.

Kram!

åttonde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej! :)

Här hemma ryker julen för tillfället, granen är nästan borta - alla nedrans barr kämpar fortfarande.. ;)

Håller på att plocka bort alla tomtar och änglar från mitt rum, men lat som jag är så råkade jag hamna i sängen. Ops!

Nej, på med musiken och städa bort julen! Kram på er

sjunde januari 2012 - första lagliga

Kategori: Allmänt

sjunde december 2012 - kvällens klädsel

Kategori: Allmänt

Såhär ser jag ut ikväll. Ska iväg på tuppen och käka med min syster, ska bli så trevligt. Vet inte när jag kommer hem men blir nog inte alltför sent. :)

Kofta/Gina tricot - spetslinne/bik bok - jeans/hm

sjunde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hellu, ett kort inlägg såhär på lördagen.

Ligger i sängen och kikar på season two av grey's anatomy. Inne på andra avsnittet.. Hehe!

Ikväll ska jag och min syster till tuppen här i stan och käka, kommer bli mysigt. :) återkommer senare, puss!

sjätte januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter i soffan i min favoritklädsel onepiece. Var uppe hela natten igår, jag gick och la mig vid halv 6. Det känns väl sådär då jag mådde jävligt illa - men nu mår jag bättre! :)

Guld fick vi också, fan va grymma dom var! :)

Ska ut och övningsköra en sväng till Åmål och Dalhall där min syster jobbar. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda, antagligen inget speciellt.

Hörs! Puss

femte januari 2012 - dåligt val

Kategori: Allmänt

För det första - träning var inte vad min kropp behövde, det märkte jag klart och tydligt.

För det andra - i'm sååå trött men ändå ska jag hålla mig vaken och försöka se pytte lite på jvm inatt. Duktig jag är.

Saken är den att jag antagligen behöver sova, då jag inte är helt frisk. Men åh, när har jag någonsin gjort något behöver.. Inte ofta vill jag lova.

Puss

femte januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej och hallå. Sitter i sängen och kikar på tv och väntar på att klockan ska ticka på så att jag kan åka iväg på träning och röra mig, jag tror att det är vad jag behöver.. :)

Jag kanske hör av mig senare ikväll, om jag inte råkar somna. Funderar nämligen på att se JVM finalen inatt och då är det ju skönt att få vila lite innan! :)

Puss

fjärde januari 2012

Kategori: Allmänt

Hellu.

Vaknade upp med en ryslig huvudvärk så jag stannade kvar i sängen och skippade körskolan. Det kändes bäst så!

Jag har börjat kika på Grey's anatomy season one och vilken underbar serie.. Love it! Har antagligen inte såå många avsnitt kvar, och sen får jag antagligen låna season two av min syster. Hoppas det iallafall.

Ska fortsätta slappa, hörs! Puss

tredje januari 2012 - genomtrött

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Ligger i sängen och kikar på Harry Potter. Har haft det ganska chill idag faktiskt: först blev det körskolan där jag äntligen började med fas A på datorn, sedan gick jag och Alexander till busshållplatsen men fick vänta i ca 50 minuter så vi tog oss en varsin räkmacka i väntan och satan vad god!

Väl hemma kikade jag på en HP-film och Sedan åkte jag iväg till min syster där det bjöds på spaghetti med köttbullar och tv. Efter att tag satte vi på lejonkungen och tog fram ost, kex och hallonthé. Gott!

Körskolan imorgon igen och sen slapp resten av dagen. Vi hörs!

Klara, jag och Emma.

tredje januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej på er.

Jag har vart vaken i ca en timme och just nu står jag ute i blåsten och väntar på bussen, inte alls så trevligt! :(

Ska somsagt till körskolan för att göra klart pärmen och sen sitta vid datorn. Får se hur länge jag blir kvar idag, igår blev det 11-15.. :)

Got to go! Men vi hörs senare eller imorgon.. Puss

andra januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Och oj vad svårt det är att minnas att vi nu är inne på 2012 och inte 2011.. Men jag har ännu inte klantat mig!

Idag åkte jag och mammi till stan för att kika på något smycke som 18års present och det fick bli ett pandora armband med en gullig berlock. HELNÖJD! :)

Sen mötte jag upp tvillingarna på körskolan och så gjorde jag två pärmar samt rättade sedan dem och tre till. Började även på sista pärmen men har cirkus 4 frågor kvar och sen rättning. Sen får jag äntligen ta plats vid datorn..

Ska dit imorgon igen och göra det sista och på kvällen blir det antagligen filmmys hos min syster med ost och kex. Gottit! Lite planering med, men de återkommer jag till en annan dag. Puss!

första januari 2012

Kategori: Allmänt

Hellu!

Äntligen 18 år fyllda och de känns så sjukt bra på något vis. Firade in det nya året med så fina människor. Jag är helnöjd! :)

Fick fina presenter av mina bästa vänner och imorse fick jag en helg i Göteborg på hotell med min fina syster, awesome.

Ska ta det lite lugnt nu och så återstår det att se om jag åker på träning eller inte ikväll. Puss <3