thressundin

as long as you're still burning bright

trettioförsta augusti 2011 - pluggar

Kategori: Allmänt

Hellu!

Har suttit och pluggat ett bra tag nu. Har prickat för tre punkter av nio i Små F (har inte renskrivit dem än dock) och kom på, för ett litet tag sedan, att jag har svenska att göra tills imorgon. Nice. Sitter iallafall med det just nu och det är ganska svårt att inte uppdatera bloggen eller kolla in facebook i dessa lägen, men tänkte att om jag uppdaterar nu så kommer jag inte behöva göra det något mer idag, det vill säga att jag kommer fokusera med på svenskan. Smart va? Jo, jag vet.. Hjärnan bara jobbar i nuläget!

Ska nanna om ett tag, imorgon är det kort dag i skolan som gäller. Ska bara ha svenska i 50 minuter och sedan ska jag ha fotboll (blir dock till Kenneth och gym för mig) och sedan slutar jag. Asnice! Åker hem med bussen som går en halvtimme efter fotbollens slut och sedan har jag hela dagen på mig att bara slappa och greja med alla läxor som skall in. Heh, fytusan vilken pluggis jag är!

Vi hörs imorgon, jag menar.. Datorn kommer ju vara på?

trettioförsta augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Halvligger i sängen och ska alldeles strax börja med en uppgift som vi fick istället för att ha lektion imorgon, skönt kan många tycka.. Men ack vad svårt det verkar vara! Får väl se hur det går med detta. Ville iallafall kika in här och skriva lite, behövs för att orka med allt annat.

Idag har jag förövrigt varit i skolan och gjort lite olika saker samt varit på umottagningen, den nya butiken SODA och Apoteket. Innan dess tog jag och Sofie oss en välförtjänt lunch på thaivagen i stan och det vart gott, men har ändå åte så mycket godare kycklingspett med jordnötssås, så nästa gång får det nog bli vårrullar som första gången jag käkade där. Mums!

Äh, bäst att jag börjar här nu så att jag slipper göra så mycket imorgon.. Vi hörs!

trettionde augusti 2011 - trött

Kategori: Bilder 2011



Hello there!

Kolla vem som höll vad hon lovat? JAG! Det var på tiden, eller vad tycker ni..? Haha! Sitter i sängen och väntar på en väldigt lång lista med musik som ska laddas ner och sen in på min lilla iPhonis som är hungrig på ny musik. :) Sitter även och halvläser igenom de 36 engelska glosorna vi har till imorgon, går väl sådär. Om det inte blir något spyparty inatt/imorgon så kommer jag sitta där och misslyckas ganska stort..

Vi får höras en annan dag, har inte riktigt tid till att sitta här nu. Vill egentligen bara nanna och vakna upp pigg och glad imorgon! Puss

trettionde augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Hur är läget med er? Med mig är det sådär.. Imorse när det var cirkus tjugo minuter kvar innan jag skulle åka till stationen så spydde jag som en gris, fick alltså bli så att jag stannade hemma idag. Halvsov i sängen tills klockan tickade halv 11 och sedan har jag spenderat dagen i soffan med avslagen cola och en myssugen vovve.

Har iallafall fått i mig lite mat och dryck idag och det får jag väl vara glad över. Förhoppningsvis får jag åka till skolan imorgon och ta igen allt jag missade (hehe, plugghästen talar..).

Får höras senare eller någon annan dag, ska ta tag i lite saker nu.. Puss!

tjugosjunde augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Nästan en vecka har gått sen jag skrev sist, och detta pågrund av att skolan drog igång i måndags och att det har varit fotboll nästan varrannan dag (måndag, tisdag, torsdag, idag och imorgon). Idag gick jag upp tidigt för att vara jag helgen efter att skolan börjat. Dömde nämligen fotbol vid 10 idag och Sifhälla vann med 6-0.

Mullrat ganska mycket också och håller på än, men vad tusan... Datorn kan ju inte stå orörd föööör länge? Får uppdatera er lite senare, nu ska jag nämligen ladda ner massa musik, börjar bli lite tjatigt med all den gamla som finns på mobilen.. Puss!

tjugoförsta augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hellu! För tillfället håller jag på att städa rummet, behövs! Idag spelades det även match mot Rännberg och vi vann med 17-0 (8-0), var inget motstånd och det kändes som när man var liten igen och de bara flög in mål efter mål.. inte så kul! När jag hunnit sitta hemma någon timme så åkte jag och kikade på sifhällas blag i regnet tillsammans med Filippa, Josefine och Mathilda. Nog om det och åter till städningen. ;) Imorgon börjar skolan förresten, kul och hemskt på samma gång.. puss!

Hej på er! Fredagen spenderades hemma helg...

Kategori: Allmänt

Hej på er! Fredagen spenderades hemma helgalen och sedan några minuter på vårdcentralen/akuten och sen hemma hellugn med ett öra svullnare. När jag vaknade imorse satt örhänget I ÖRAT, nu snackar vi plupp och allt.. Hemma kikades det tv resten av dagen och sedan beställde vi pizza från Bella rosa som smakade sådär och just i detta nu kikar jag på Titanic. <3 Idag, Lördag, ska jag totalkurera mig, vill verkligen vara med på söndagens match.. Åter till filmen! Puss

artonde augusti 2011 - filmmys

Kategori: Allmänt

Hej på er ännu en gång. ;)

Ska precis  slå på filmen the boy in the striped pyjamas som jag hört mycket bra om men helt och hållet glömt bort att kolla på. Men nu är det somsagt dags! Till det har jag dagens första mål mat bestående av två små hönekaksbitar, en med skinka och en med kräftröra och rödlök på, smarrigt va? :)

Återkommer senare ikväll om vad jag tyckte om filmen också. Anledningen till att jag ser den mitt på ljusa dagen är för att jag vigt kvällen åt min favorit Titanic. Puss!

artonde augusti 2011

Kategori: Bilder 2011

Hej!

Det är hemskt att jag börjar alla inlägg med precis "Hej!" varje gång.. Mår inte bättre idag och fick nyss höra av min syster att jag låt mesig när jag pratade sådär och att jag skulle ge mig, jaha tänkte jag och harklade mig vilket resulterade i att jag låt ännu värre.. Idag struntar jag i träningen och bara kurerar mig med honungsvatten för att bli frisk till helgen och kommande veckor fram tills julavslutningen. :)

Ligger såklart i min stora sköna säng, vart annars skulle jag vara liksom? Skriver faktist från datorn idag så skall bjussa på en bild från helgen på mig.


sådär supersnygg man blir när man äter.

Puss!

sjuttonde augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hellu.

Inte vart på blogghumör på ett bra tag nu och har bara klämt fram massa inlägg, men vad tusan. Får väl bättra mig innan skolan drar igång på MÅNDAG! Usch, det är redan dags för ett andra år på gymnasiet men på något vis är jag genom taggad och vill plugga NU, NU, NU!

Igår var det dags för match och jag var ganska sugen kvällen innan faktiskt, men när jag vaknade upp igår morse kännde jag av en hemsk smärta i halsen och huvudet, kul tänkte jag och knarkade halstabletter fram tills matchsignalen lät. Nämnde jag att jag hade pytte lite feber innan också? Nej det gjorde jag inte och ingen fick veta det heller, jag skulle spela! Matchen gick heldåligt för både mig personligen och för laget, vi förlorade med 3-1, med en liten hjälpande hand från domaren som inte alls var bra.. Sov hela vägen hem och frös som om jag aldrig känt värme förut.

Väl hemma, halv 11, checkade jag tempen och där stog det mycket riktigt att jag hade ännu högre feber och min hals var inte alls på min sida.. Ska aldrig spela match igen om jag känner mig krasslig innan, that's it. Idag har jag förövrigt bara legat i soffan och kollat på gamla filmer, bla Oliver Twist. Nu ska jag ladda ner titanic och förhoppningsvis se den imorgon. GOTT! puss

Hej! Idag, eller igår blir det ju, så har ...

Kategori: Allmänt

Hej! Idag, eller igår blir det ju, så har jag bara slappat i sängen/soffan och efter det spelade jag Wii i någon timme. Pappa ville ut och plocka kantareller och jag följde ju självklart med och vi fick faktiskt ganska mycket på 1 och en halv timme! ;) när jag kom hem hoppade jag in o duschen på en gång och sedan tog jag två mackor och ett stort glas mjölk och la mig i sängen. Nu ska jag iallafall sova, match imorgon (idag) mot koppom, ska bli skönt att få spela efter flera inställda matcher irad.. Puss!

fjortonde augusti 2011

Kategori: Allmänt

hej!

Ligger som vanligt i sängen men liite mer trött än vanligt. Det var en helbra kväll igår, precis som vi ville att det skulle vara! Jag och Sofia kom till Filippa vid åtta och sen satt vi alla och väntade på Sophie som blev lite sen. När hon väl kom åt vi en massa nachos och fytusan vad gott det var! Kvällen fortsatte med dans, dricka och massa skratt. Lite senare ringde en kompis och han och två till kom och det blev mer prat och skratt. Sedan kom två till och blabla. Vi blev några stycken som sedan drog till bakfickan och träffade annat folk och efter det gick alla till en kille där vi fortsatte att dricka och skratta. Alltså, en vanlig utekväll.. (med lite twist).

Jag och Sofia skulle nämligen sova hos vår kompis men de gick hem tidigare och vi ville inte väcka dem sen när vi ville hem så istället fick vi sova på ett annat ställe men de försvann senare också och där satt jag, Sofia och Staffan på en iskall stentrapp och snackade i cirkus 1 och ½ timme och under tiden kom även Andreas dit. När klockan närmade sig kvart i fem kom Staffans lillebror och körde hem oss. Jag, Sofia och Andreas hoppade på flaket och satt där, och ja, vi ångrade oss efteråt. När vi släppt av Andreas hoppade vi in i bilen och slocknade sött i min säng båda två!

Idag däremot vaknade vi ganska sent och käkade en stor frukost och la oss i sängen ännu en gång och kikade på ABDC tills hon åkte hem. Jag däremot ligger ju fortfarande kvar i sängen dock.. ;)

Puss!

trettonde augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej! Ligger i min stora sköna säng och bara slappar. Egentligen hade jag antagligen börjat packa bagen nu men matchen blev inställd, för andra gången irad! Blir så sur, har inte spelat fotboll på hur länge som helst.. Anyway, ikväll är det annelundsfesten och jag och Sofia sliter oss från bra vanliga tjejer och drar till Filippa där det bjuds på skratt, nachos och god dricka. Kommer bli helbra detta! Men innan vi drar oss dit skall vi till annelundstorget och lyssna på Joakim och Henrik som spelar i cirkus en timme. Sen kör vi hela natten lång! :D Vi hörs när vi hörs och jag kanske slänger upp någon vild bild här, det märks.. Puss!

elfte augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Bloggen kommer se himla knepig ut några dagar, jag har nämligen ändrat lite och vet inte hur jag ska få det att se bra ut. Ni får helt enkelt stå ut med det och hoppas på att jag innerligt kommer lyckas bättre om några dagar! Får se till att skaffa hjälp antar jag..

förresten, thressundin är änni en blogg av mig. Det är den norska sidan blogg.no som fått mig att blogga lite där. Kommer skriva på engelska samt lägga upp lite bilder och så ganska ofta faktist. (Går nämligen att mobilblogga jätte lätt därifrån jämfört med här!).

Puss ♥

tionde augusti 2011 - häftigt/läskigt?

Kategori: Inköp



Jag vet inte vad  tycker, men jag tycker att det känns lite skumt/ballt att jag, den 30 juli satt och googlade på "fina texter" och kom in på ett forum där det söktes meningar att tatuera in och att en kille kommenterat med just texten ovan och berättade att hans tjejkompis hade den intatuerad? Jag föll för den direkt och den är nu en favorit för mig.

Till saken nu, idag när jag och Emma var inne på Bik Bok och kollade runt bland kläderna (och flera andra linnen) så får jag syn på detta  linne hängandes högst upp på väggen. Jag blev helt paff! Hur många gånger på miljonen får man syn på ett linne med favorittexten? Inte många vill jag lova.. Självklart köpte jag med det hem och det är nu ett av de plaggen jag håller mest kärt. Nästan så att jag skulle kunna köpa ett likadant bara för att sätta upp på väggen, så stolt är jag.

Har något liknande hänt dig någon gång?

tionde augusti 2011 - dagen

Kategori: Allmänt

hej!

Ligger nerstoppad under täcket och lyssnar på überbra musik ifrån NRK mp3, bäst musik-kanalen! Idag var jag som jag skrev tidigare i Karlstad med min syster. Och med mig hem fick jag en svart bh, en vit/röd-randig tröja och ett linne med en text som är en stor favorit, mer om det senare.. Lite häfitgt det där nämligen.

När jag och Emma kom hem så kikade vi lite på film/slappade järnet. Vid halv 5 åkte vi iväg till kusinens flickvän och gullunge för att fika lite och dit kom också min kusins mamma (som egentligen är min kusin..) och min moster. Det blev en massa prat och lite annat skojigt såsom wienerbröd.. :)

Vi hörs lite senare, ska berätta det där lilla häftiga med mitt nya linne! PUss

tionde augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er! Tänkte slänga upp ett litet mobilinlägg innan jag åker iväg till Karlstad med min syster, vi ska bara kolla i butikerna och kanske ta en liten fika.. - framtiden får bestämma! Och i eftermiddag ska vi åka till min kusin och hans tjej och fika lite med dom och gullungen Linnea. Sedan har jag faktist inte den blekaste om vad jag ska göra, blir väl mys i sängen med ostbågar as usual. :) nu måste jag tyvärr sluta, syster är här snart och jag är inte riktigt klar.. Puss!

sjunde augusti 2011

Kategori: Allmänt

hej på er!

Nu var det några dagar sedan som jag uppdaterade, och under dessa dagar har det inte hänt så speciellt mycket i mitt liv. I onsdags slappade jag bara hemma, satt inomhus nästan hela dagen förutom en halvtimme som jag orkade mig ut i solen och pressa lite - JAG VAR SLITEN! Jag och pappa åkte ut och fiskade på kvällen och var ute i några timmar, vi fick en varsin abborre. I torsdags hände det heller inte så mycket, slapppade inne på rummet hela dagen och på kvällen åkte jag och fiskade med Sophie och Robin en kort stund.

I fredags hände heller inte så mycket på förmiddagen med under dagen åkte jag, mamma och pappa iväg till karlstad och där inhandlades bara örhängen för min del. Pappa köpte däremot ett verktygsskåp och ett wii, så under hela kvällen (i 4,5h) spelade jag på det och jag blev grym! Sedan, igår.. Då var jag med mamma och Emma till Erikshjälpen där jag köpte en liten väska/clutch för 25:- och sedan in på KappAhl där jag köpte en jätte fin klänning för 100:-, älskar den! Efter det åkte vi till min moster för kalas och där bjöds det på smörgåstårta och gräddtårta, sååå gott. Några timmar senare åkte vi hemmåt och jag gjorde mig iordning för mys med Hanna, Sofia, Sofi och Emma på tuppen. Resten av kvällen får vara osagd.. Blir ju alldeles för långa inlägg alltså..

Puss!

Feel the happiness?

Kategori: Allmänt

img_1721 (MMS)

Feel the happiness?

andra augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hellu! Ligger i sängen och ögonlocken stängs sakta men säkert igen i skrivande stund, - jag är jätte trött! Idag har jag varit med Sophie på duse, vi kom ut runt 11 imorse och la oss bekvämt i sanden och pressade som tusan och tog ett dopp då och då. Lite senare på dagen gick vi till fyren och åt lunch, jag tog en räktoast och hon en chickenwrap. Sedan några timmar till på stranden och sen åkte vi hem. Vid sju åkte jag på träning i kila och det gick inte alls bra, benhinnorna krånglar.. :/ nåja, några mackor senare och jag hamnade här. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Puss

första augusti 2011 - trött

Kategori: Bilder 2011


bild från idag.

Hej.

Ligger i sängen och kikar på Jersey Shore, - så jädrans härligt program! Idag har jag, som jag redan nämnt, legat ute i solen och bara pressat! Detta - (minus) ingen solkräm resulterade i en ganska bränd thres, nu snackar vi ansikte, bröst och mage! Benen får aldrig någon färg.. Det suger faktist! Men färg har jag ju iallafall fått, imorgon får jag nog ta och smörja in mig, dock blir det ryggen som får sig en omgång imorgon så hoppas på bra väder så att jag kan ta ikapp där, ni förstår.. Min rygg/baksida är kritvit jämfört med framsidan..

Nu ska jag fortsätta kolla här och sedan slagga.. Trött som ett as! PUss

första augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hej! Ny månad och nu väldigt nära hösten, usch.. Sitter i soffan och lyssnar på musik och för att vara genom ärlig - JAG SJUNGER MED! hehe. Solen skiner ute med några enstaka moln här och där men än kan jag inte gå ut och lägga mig och njuta, det är nämligen ingen sol på verandan än och gräset är inte det minsta lockande ska ni veta.. :) idag ska jag somsagt ligga ute i solen och kanske träna ikväll, gott liv! Vi hörs senare under dagen, puss!