thressundin

as long as you're still burning bright

trettionde september 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er.

Sitter vid den stationära datorn då min lilla laptop har fått bluescreen (någon som vet hur man får bort?!) och bara går att starta i felsäkert läge. Inte kul alls.. Jag menar, var ju inte alls längesedan jag var inne med datorn och fick den fixad!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att halvsovit igenom skolan, hade bara två lektioner då jag inte räknar mattelektionen som en riktig lektion idag.. Ingen lärare och en vikarie som var i ett annat klassrum hela tiden. Sen lekte resterande klasskompisar massa lekar och det vart väl ganska underhållande endel saker..

Tänkte förövrigt slutföra en inlämningsuppgift förut när jag kom hem, trofan att word 2003 (förinstallerat på datorn) inte tog emot word 2010's dokument (vi har 2010 på skolan..). Så det blev bara att maila lärarn och berätta om detta, tråkigt när jag kommit så långt i skolan ändå..

Ska strax hoppa i sängen och kika på american pie 2 som börjar vid 22, gott som saaatan. Imorgon ska jag upp väldigt tidigt för att döma match, äta en baugette och sen spela match.. Allt detta med bara en kvarts mellanrum, får se hur det går!

Återkommer imorgon om uppdatering. Tror förövrigt att kanske min lilla lappetop vill fungera igen. Peppar peppar*

tjugonionde september 2011 -trött!

Kategori: Allmänt

Något så koloalt trött alltså.. Får höras mer imorgon tycker jag.. Puss! 

tjugonionde september 2011 - säg inte nej, säg kanske kanske kanske.

Kategori: Allmänt

Hellu sitter i soffan och kikar på Greys anatomy och inväntar tiden då det är dags att åka på träning. Nice, två träningar på en dag var längesedan nu. Får skärpa mig helt enkelt!

Vill bara också skryta med ett fett MVG på första provet av läsåret, sååå stolt! Sedan kirrade jag praktikplats också och de känns mer än skönt.

Hörs ikväll igen. Puss!

tjugonionde september 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är en lång dag i skolan men ändå bara tre lektioner: lite svenska på morgonen, lång rast, fotbollsgymnasium, längre rast och sist på dagen en riktigt lång småföretagande lektion. Trevligt såå!

Måste skynda mig nu.. Ska äta och dra på mig myskläderna. (skulle aldrig gå i jeans en såppas slapp dag).

tjugoåttonde september 2011 - huvudvärk

Kategori: Allmänt

Någon leker krig i min skalle och det orkar jag verkligen inte med så jag ska försöka sova nu. Hörs antagligen imorn.

Puss

tjugoåttonde september 2011

Kategori: Allmänt

Hej! Ligger i sängen och kikar på den nya pirates och hittills är den bra. :) Fick lite saker gjort idag iallafall, tyvärr frågade jag inte om praktik plats då chefen redan slutat, men jag kollade efter scrapbooking grejer och annat. Blev inga köp ännu dock. :)

Ska fortsätta kolla nu, hörs kanske innan jag nannar. Puss!

tjugosjunde september 2011 - inte sann

Kategori: Allmänt

Blir så trött på dig och ditt ytliga du. Väx upp och bli sann, för i flera år har det lyst falskt om dig.



Förövrigt stör jag mig mycket på att man inte kan lägga upp bilder med appen. Och imorgon skall jag försöka få mig en praktikplats samt försöka få ett jobb under vinterlovet, hoppas! Sen ska jag också köpa hem lite scrapbooking och trixa lite med det. Och jusste, allt detta sker enbart om jag går till skolan imorgon, och för tillfället ser det inte ljust ut..

tjugosjunde september 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er! Vet ni vad jag gör just nu? Jo, jag bloggar ifrån blogg.se's iphone app! Den funkar helt okej om inlägget postas... Något som inte fungerade var att kolla kommentarerna, tråkigt..

Något annat gör är att kika på toddlers&tiaras, ett roligt och underhållande program.

Ska fortsätta med mitt och så hörs vi nog senare! Puss

tjugosjätte september 2011

Kategori: Allmänt

Hellu.

Ligger i sängen och har fortfarande fruktansvärt ont i ryggen, inte skönt alls. Sedan kommer vi till det här med att "trycker man på punkter i ryggen kan de gå upp i huvudet och man får huvudvärk, yadayada!", ja.. Så är det alltså, jag har haft en äckligt dånande huvudvärk hela dagen, imorse gjorde det så ont att jag stannade hemma.

Just nu ställer jag mig frågan: varför ligger jag med datorn i knät? Inget smart drag av mig alltså. Ska stänga av här och börja göra iordning mig för natten. Förhoppningsvis åker jag till skolan imorgon, om inte..... Ligger jag i soffan hela dagen!

Puss

tjugofemte september 2011

Kategori: Allmänt

Hej. ♥

Halvligger i sängen med en fruktansvärd smärta i ryggen, haft det så ända sedan i torsdagskväll.. Ändå gick jag ut på fredagen (hade skit kul, så lätt värt det!) och på lördagen spelade jag match och gick ut ännu en gång. Idag har jag bara togit det lugnt eftersom att det gör så sjukt ont.. Får vila upp mig nu fram tills halloween? Blir nog bra.

I fredags var jag somsagt ute med brudarna. Det var marten här i Säffle och under dagen gick jag och Hanna och kollade i de olika stånden. Jag köpte mig två linnen, ett med Elvis och ett med Marilyn Monroe.. SÅ FINA! Sedan tog vi oss också en pizza och efter några timmar drog båda hem och gjorde iordning oss för en helvkväll i syrrans lägenhet där det faktiskt bara var jag, Hanna, Sophie och Sofia. Vi dansade, sjöng tills vi blev hesa och pratade en massa. Sedan tog vi oss också en sväng till tivolit där vi träffade en massa folk och sedan försvann alla bort till bakfickan där vi spenderade någon timme och sedan åkte både jag och Hanna hem, vad som händem med Sophie och Sofia är fortfarande oklart.. ;)

Igår vart det dags för match klockan ett och jag var väl ganska taggad trots en sen utekväll. Det blev tyvärr 3-3 men vi tog oss upp ur ett 0-3 underläge från första halvlek.. Så stolta får vi väl ändå vara. Hem fort efter matchen för att vila/sova och sedan stressa för att sitta i bås på tivolit från 6-9 med Sophie och seda hem och fixa oss lite sen tog vi oss en sväng på staden och upp till Sebastians lägenhet där det var just vi tre och Andreas. Där satt vi och snackade samt drack vin till kvart i 12 och sedan traskade vi till tivolit som hann stänga. Istället blev det en halv kebabrulle på bakfickan med massa härligt folk.

Det var väl kul att läsa om min helg? Jo, jag förstod detta. Kommer nog roligare underhållning i veckan.. :) Puss!

tjugoandra september 2011 - trött

Kategori: Allmänt

Hellu.

Har inte direkt flyttat mig ifrån sängen sen jag sist skrev, förutom när jag åt en mycket god hemmagjord sallad till kvällsmat.. Men om vi bortser från det så har jag faktist låge på samma plats som innan. Ganska skönt faktiskt. Har kollat på film med min syster och kikat en massa på datorn.

Förövrigt blir det nog inte mycket till uppdatering för min del imorgon. Massa saker som händer (okej, inte såå många egentligen..) hah! Men nåja, vill förvarna er iallafall! ;) Ni får ha en toppen helg och så hörs vi om någon dag..?

Puss

tjugoandra september 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter i sängen och filar på oliksa saker, bland annat mina naglar.. (dom ser hemska ut!). Idag var det första provet för terminen och det gick lite som det gick. Hoppas innerligt på att det gick bra förstås, men ett G ska jag nog kunna få..

Ska ta mig lite mat nu, inte åte sen lunchen på skolan och det var några timmar sedan nu. Imorgon är det förövrigt marten och jag skall ut med mina brudar, kommer bli helt jävla awesome! Hah, hemskt vad jag babblar ju. Ska fortsätta fila och sen ta lite käk somsagt, puss!

nittonde september 2011 - nyss hemkommen!

Kategori: Allmänt

Hellu. :)

Har nyss kommit hem, som rubriken lyder. Var iväg till solariumet med Hanna en sväng och där blev det en tjugominutare för att försöka se liiiite friskare ut än kritvit som jag är i skrivande stund (det hjälpte alltså inte), färgade ju håret förut och det blev mörkbrunt/svart ungefär och jag med mina dåliga pigment ser ut som ett lik rätt och slätt!

Ska sätta mig med lite böcker nu och studera, awesome! Puss

nittonde september 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev här, inte bra.. Inte bra överhuvudtaget! Nåja, i'm back for at least one day.. ;) Sitter förtillfället och ska försöka få tag på en klasskompis och diskutera en skoluppgift och sedan ska jag räkna lite matte (har börjat komma in i det där igen..) och lite sammhällskunskap! Väntar också på min frisör som kommer om cirkus trettio minuter, förhoppningsvis. Då blir det på med luggen igen och bort med allt slitet, skönt!

Det har faktist inte hänt så jätte mycket under den här veckan som jag inte uppdaterat här, mest skola och fotbollsträningar. I helgen träffade jag hanna på lördagen och pratade om allt och inget, på lördagen dömde jag fotboll och hade spakväll med hanna och sophie och igår gjorde jag inget mer än att spela fotboll och lata mig i soffan. :)

Vi får höras snart, ska fortsätta här! Puss

åttonde september 2011

Kategori: Allmänt

hellu!

Ligger i sängen och kikar på csi miami och innan dess kikades det på sol, fest och oroliga föräldrar - vilket toppenprogram! Förövrigt så har jag bara sovit här hemma idag. Kom hem från skolan, ont i magen och jätte hungrig och så hade grabbarna som gräver utanför kommit åt en kabel och all el var avstäng = all mat i kylskåpet var ljummen.. Låg i skräddarställning fram till 7 då vi åkte och köpte pizza.

Det var även programmets dag på skolan idag, men innan dess hade jag svenska och specialidrott och det gick väl bra under båda. Programmets dag var väl inte mycket att hurra över, tycker synd om ettorna som får bli uppdelade en och en i olika grupper.. hah! But I've also been there and done that.

Ska springa ner och prata lite med mamma och sen ska jag nog försöka sova litegrann, trött som ett as också.. Puss!

Hej! Ligger i sängen och dör av utmattning...

Kategori: Allmänt

Hej! Ligger i sängen och dör av utmattning/värmeslag, minst 50 grader i rummet.. Ska iväg till skolan snart men först måste jag klä på mig och käka frukost. Nämnde jag att jag inte alls är sugen på skola idag?

tredje september 2011 - vinst

Kategori: Allmänt

Hej!

Har nyss kommit hem ifrån matchen och det blev vinst mot serie tvåan (som förövrigt var helt inställda på vinst innan matchen ens drogit igång då dom spöade oss med 1-8 sist gång..) Men nu var det vi som vann och slutresultatet blev 2-3!

Ska packa iordning litegrann och sedan drar jag iväg till Hanna och spenderar natten där för lite skoj med brudarna. Vi hörs säkert imorgon eller till veckan, sålänge får ni ha det så bra!! Puss

tredje september 2011

Kategori: Allmänt

Hellu!

Sitter i sängen och väntar på att plattångens värme ska gå upp. Om två timmar är vi påväg till Töcksfors för match, awesome. Känns lite halvt Ok idag faktiskt! Igår var jag med Sofia och Sofie (som sen lämnade oss) till Silvenska för att lyssna på Hanna och Jonathan som sjöng. Sååå fint! Videos ska upp på youtube och sen kan ni också få lyssna. :) Senare följde vi med Hanna hem där vi satt och snackade i någon timme innan vi tog mcdonalds med storm och köpte varsin meny var, mums!

Var ute och kollade på ljusfesten också (små små marschaller tända runt hela staden) och det var mer än mysigt, dock var väl bakgrundsmusiken inget att föredra då det var hårdrock och man liksom tappade den där mysiga känslan lite grann.. ;)

Nu måste jag skynda mig och packa, käka och allt det där.. Vi hörs kanske ikväll? Blir utgång med tjejerna iallafall. :) Puss!

Tjena! Har precis gjort klart dom sista up...

Kategori: Allmänt

Tjena! Har precis gjort klart dom sista uppgifterna i små företagande och somnar alldeles strax.. Har suttit nästan hela dagen med detta och även tränar lite fotboll. Vi får höras mer imorn när jag kommit hem från skolan. Puss!